Om International Food Supply ApS

Import og eksport af asiatiske varer

International Food Supply er din pålidelige madgrossist som importerer og leverer Asiatiske fødevarer. Vi har mere end 15 års erfaring med forsyning og levering af asiatiske fødevarer i Danmark, hvilket har gjort os til en af de førende leverandører af Asiatiske fødevarer i Jylland og på Fyn.

Vores produkter vælges omhyggeligt, så vores kunder får markedets bedste produkter af den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores produktkatalog repræsenterer kendte varemærker, hvor disse produkter findes i supermarkeder, købmandsforretninger og restauranter over hele verdenen. Hertil udvider vi løbende vores produktkatalog, så kvaliteten af produkterne kontinuerligt forbedres og forfines. Alt dette så vi kan tilbyde vores kunder de bedste varer i den bedste kvalitet til den bedste pris.

Ønsker du at blive samarbejdspartner med International Food Supply er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi har gjort det simpelt, hurtigt og sikkert at handle ind til din virksomhed

International Food Supply sælger både til virksomheder og private forbrugere.

Som virksomhed kan du oprette dig som kunde og registrere dig så du let kan overskue dit køb, se dine tidligere bestillinger og let genkøbe dine foretrukne varer. Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om at være kunde hos International Food Supply. Ønsker du som virksomhed at placere en ordre i vores webshop uden at være registreret kunde, kan du selvfølgelig stadig placere ordren. Vi sender dig et tilbud tilbage via e-mail og tager efterfølgende kontakt til dig telefonisk. Dette vil gøre det lettere for vores ansatte, at starte et godt samarbejde op med dig.

Private kunder kan også placere en ordre direkte på vores webshop.

Hvis det ønskes, sender vi dig gerne vores produktkatalog. Du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Din personlige madgrossist

Du kan let gå igang med at handle eller bare lade dig inspirere ved at se vores

  • Bedst sælgende produkter
  • Fremhævede produkter
  • Nye produkter

Det er let at komme igang med at handle ind til din restaurant, dit supermarked eller noget helt tredje. Vi er her for vores kunder ved at levere en hurtig og sikker forsyning af asiatiske varer, som din personlige madgrossist.